Uncategorized

Nove EVS volonterke u našem timu

Nedavno su se našem timu pridružile dvije nove volonterke koje su došle preko Europske volonterske službe (EVS) u sklopu programa Erasmus+ koji financira Agencija za mobilnost i programe EU – Patrycja iz Poljske i Sara iz Portugala. Djevojke sudjeluju u projektu “NGO skill LAB” koji će trajati do siječnja 2017. godine.

Ovo je cjelogodišnji dugoročni EVS (koji je počeo u veljači 2016.) kojem je cilj uključiti i podržati volonterke u izgradnji buduće karijere u nevladinom sektoru. Stjecanje vještina rada u neprofitnoj organizaciji planiran je kao iskustveni proces, a naše će volonterke imati priliku raditi na svim redovitim aktivnostima u Udruzi.

Glavni je cilj projekta prenijeti visoko motiviranim volonterkama znanje našeg osoblja o različitim aspektima rada u neprofitnom sektoru. Kao rezultat očekuje se da će volonterke postati kvalitetne radnice sposobne za djelovanje u nevladinim organizacijama.

Patrycja

Tijekom projekta “NGO skill LAB” volonterke će doprinijeti dvama važnim segmentima aktivnosti naše organizacije: pružajući pomoć u redovitom radu ureda, administraciji i upravljanju nekoliko projekata koji se trenutno provode te sudjelujući u organizaciji kvalitetnog slobodnog vremena kroz aktivnosti našeg Kluba za mlade TOĆ, kao i kroz pomaganje u urbanom školskom vrtlarenju vrtu sa zagrebačkom djecom.

 

 

Sara i Patrycja bit će odgovorne za:

  1. Upravljanje radom ureda,
  2. Upravljanje projektnim ciklusom,
  3. Promociju, multimedije i PR,
  4. Tečajeve stranih jezika i konverzacije,
  5. Urbano vrtlarenje i radionice o zaštiti okoliša s djecom,
  6. Promicanje EVS-a i mobilnosti mladih,

Dobro nam došle, cure! Želimo vam odlično iskustvo u O.A.ZA-i!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *