MOST PREMA USPJEHU

prijavi se na besplatne radionice

U 2019. godini u Europskoj uniji bez posla je bilo 15% mladih ljudi između 15 i 24 godine. Prema Izvješću o politici usmjerenoj na razvoj vještina u borbi protiv nezaposlenosti mladih koje je izradio Odbor za zapošljavanje i socijalna pitanja Europskog parlamenta 80% svih radnih mjesta stvaraju mikro, mala i srednja poduzeća. Stoga poduzetništvo mladih ima ogroman potencijal za smanjivanje nezaposlenosti među tom dobnom skupinom. Razvoju poduzetničkih vještina pridonosi kvalitetno obrazovanje, pogotovo ono temeljeno na metodama neformalne edukacije koje nude organizacije civilnoga društva.

Most prema uspjehu provodimo od 2014. godine, neprestano ga unaprjeđujući prema potrebama korisnika. Od drugih edukacija o poduzetništvu Most prema uspjehu razlikuje se time što se fokusira na predinkubacijsku fazu razvoja poduzeća:

Ciljne skupine

gamification oqdpptso4fp3frhbnbh4ztwbyw2yau28mvdmts32m8

Neformalna edukacija
učenje kroz igru

mentoring

Mentorstvo

u razvoju ideja

guest

Posjete

uspješnim društvenim poduzećima

tools3 oqdwtzr8o0d9i1dwtjpw0oro27h31a0s6rue7i9kw0

Inovativni alati

za osobni razvoj

polaznika
0 +
polaznika primjenjuje stečeno znanje
0 %
polaznika osvijestilo je svoju poduzetničku ideju
0 %
ideja u razvoju
0

dojmovi polaznika

Jako mi se svidio cjeloviti pristup ovih edukacija, usmjerenost na upoznavanje sebe koje je prvi korak u otkrivanju vlastitog puta, učenje različitih vještina i povezivanje s osobama iz svijeta poduzetništva.
tamara
Tamara Bastijanić
Smatram da pravi uspjeh kreće od nas. Usmjerenje koje dobijete kroz ovu edukaciju daje vam dobre temelje da lagano, brzo i s uvjerenjem napredujete u životu.
filip
Filip Debelec

partneri

logo uspravno 1

Video