VRTNI FESTIVAL U VRBOVCU

IMG 8400

U okolišu osnovne škole Marije Jurić Zagorke u Vrbovcu i u suradnji sa školom, 5. lipnja održali smo Vrtni festival.

Festival je bio namijenjen ne samo za učenike već i da se njihovim roditeljima, susjedima i ostalom lokalnom stanovništvu predstavi rad škole i udruga na više od 20 punktova.

 

U sklopu festivala provele su razne aktivnosti kao što su eko radionice, prodajne izložbe slika i suvenira, radionice s robotom, orijentacija u prirodi, radionica sviranja džembe bubnja i brojne druge, a završio je godišnjim koncertom Glazbenog odjela OŠ Marije Jurić Zagorke

 

Naši kratkoročni ESC Green Fingers volonteri pridonijeli su organizacijom i provedbom interaktivnih radionice za učenike kao što je joga za najmlađe, oslikavanje lica i reciklirano kuglanje, te su oslikali labirint-poligon koji će učenici moći koristiti dok čekaju bus. Dok je naša dugoročna volonterka Mireille predstavila izložbu fotografia pod nazivom “Will we remain?” koju je održala i 24. svibnja u Zagrebu.

Vrtni festival sufinanciralo je: Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih, Agencija za mobilnost i programe EU, Grad Zagreb, TotalEnergies

Screenshot 2024 06 26 102334
Udruga O.A.ZA
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.