Nacionalna zaklada dodijelila O.A.ZA.-i institucionalnu podršku

12

U sklopu godišnjeg natječaja za podršku stabilizaciji i/ili razvoju udruga Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva dodijelila je našoj Udruzi krajem 2015. godine institucionalnu podršku za trogodišnje razdoblje 2016.-2018. u kategoriji do 150.000,00 kn.

logo_u_boji_manji_hrJedan od najvećih izazova neprofitnog sektora je kontinuirano osigurati sredstva za redovno finaciranje plaća djelatnika udruge kako bi osobe s ključnim stručnim kompetencijama, iskustvom i snažnom motivacijom za rad tijekom razdoblja razvoja i stabilizacije udruge bile adekvatno finacijski zbrinute.

Sredstva osigurana od Nacionalne zaklade su nam omogućila veliki korak naprijed u osnaživanju naše Udruge. Zahvaljujući institucionalnoj podršci osigurali smo punu plaću za jednu osobu kao i sufinanciranje plaća još dvoje kolega. Pored toga iz podrške su osigurana sredstva za sufinanciranje djela režijskih troškova našeg ureda koji nam je Grad Zagreb dodijelio na korištenje.

Dodijeljena institucionalna potpora je dodala novu dozu ozbiljnosti našem radu te veliku motivaciju da nastavimo raditi i djelovati na održivom razvoju društva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Udruga O.A.ZA
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.