Food for life projekti

1. Projekt: Food For Life - Zagreb Earthquake

Zbog posljedice potresa magnitude 5.5 po Richteru koji je pogodio Zagreb 22. ožujka 2020.– najvećeg potresa u zadnjih 140 godina – mnogi njegovi stanovnici ostali su u teškoj situaciji. Oštećeni i nesigurni za stanovanje stambeni objekti primorali su Zagrepčane da se premjeste u privremeni smještaj u studentskom domu Cvjetno naselje. Osim posljedica potresa, u istom periodu suočili smo se i s pandemijom koronavirusa. Mnoge su osobe ostale bez posla te su se našle na rubu egzistencije.

Humana inicijativa je trajala od 30.03.2020. do 30.6.2020. te je tijekom akcije podijeljeno ukupno 5371 obrok.

Detaljnije o samoj akciji saznajte na službenoj crowdfunding platformi: https://gogetfunding.com/foodforlife/

Cijeli izvještaj možete skinuti ovdje:

Slika5
Slika2
Slika1
Slika4

2. Projekt: Nahranite gladne – OAZA Food for Life

Kako se zbog novonastalog potresa u Petrinji i okolici, a i zbog dalje prisutne pandemije COVID-19, mnogo ljudi zateklo u teškoj situaciji – bez posla i financijskih primanja, prepušteni sami sebi, Udruga OAZA i Putem OAZAe odlučili su u sklopu svojeg restorana OAZA Joyful Kitchen nastaviti sa svojom humanom inicijativom Food for Life. Pripremajući i distribuirajući tople i zdrave obroke, pomogli su potrebitim građanima Zagreba i područjima pogođenim potresom u cilju olakšanja situacije koja ih je iznenada pogodila. 

Humana inicijativa Food for Life trajala je od 28.12.2020. do 25.2.2021.

Detaljnije o samoj akciji saznajte na službenoj crowdfunding platformi: https://gogetfunding.com/nahranite-gladne-oaza-food-for-life/

Financijski izvještaj možete skinuti niže:

Slika11
Slika10
Slika9
Slika8
Slika7
Slika6
Udruga O.A.ZA
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.