MOST PREMA USPJEHU

POSTANI DRUŠTVENI PODUZETNIK I NAĐI SVOJ PUT PREMA USPJEHU!
Poveži se sa sobom, osvijesti svoje talente, strasti i tip osobnosti, savladaj osnovne poduzetničke vještine i okušaj se u društvenom poduzetništvu!

Image is not available

OAZA ZA DJECU

Ovaj projekt za cilj ima osnivanje školskih vrtova u osnovnim školama grada Zagraba i šire. Kroz praktičan rad u vrtovima sudionici projekta, djeca od prvog do osmog razreda, upoznat će alate za obradu tla, naučit će rukovati pojedinim alatima

Image is not available

ODRŽIVI IZAZOV

The main goal for this project is to motivate, encourage and inspire the young people of Zagreb, Croatia and worldwide. Sustainable living is a lifestyle that reduces people’s and society’s use of the Earth’s natural resources and personal resource.

Image is not available

SOCIALLY INSPIRED – ENTREPRENEURSHIP FOR YOU(TH)

Mobilnost osoba koje rade s mladima u sklopu programa Erasmus+ održana je od 27. studenoga do 2. prosinca 2017. godine u Zagrebu. Okupili smo 33 sudionika iz Hrvatske, Mađarske, Italije, Poljske, Portugala, Rumunjske i Španjolske.

Image is not available

GREEN FINGERS

“Green Fingers – Urban School Gardens” je kratkoročni EVS projekt kojeg financira Agencija za mobilnost i EU programe u sklopu Erasmus+ programa Europske Komisije. Projekt je nastavak višegodišnjeg rada s djecom u urbanim školskim vrtovima u okviru projekta „Oaza za djecu“ koji je započeo 2013.

Image is not available

LEAD from inside out

When we have the knowledge, leading is easy... and JOYFUL! Subscribe for a free Online training and manual starting on end of September 2018.

Image is not available
previous arrow
next arrow
Slider

Ostali projekti

Čime smo se bavili prije?

Most prema boljem, 2015 - 2017.​

Projekt je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te Grada Zagreba. Cilj je projekta podizanje kvalitete života mladih povećanjem osobnih i poduzetničkih vještina potrebnih pri zapošljavanju i razvijanju poslovnih ili poduzetničkih ideja. Mladi su pohađali radionice osobnog razvoja, otkrivanja svojih talenata i strasti, poslovnog pregovaranja, prezentiranja svoje poduzetničke ideje potencijalnim investitorima i sl.

Energetski izazov, 2017.​

Jednomjesečna aktivnost za mlade (ali otvorena i za ostale uzraste) u Gradu Zagrebu koja cilja na povećanje svijesti o važnosti smanjenja emisija ugljikova dioksida, povećanje racionalnog upravljanja potrošnjom energenata te implementaciju održivih ponašanja među ciljanom skupinom. Projekt je financirao Ured za energetiku Grada Zagreba. 

Urbano vrtlarenje - ozelenimo gradske terase, 2017.

Radionice na terasi u uredu udruge s ciljem edukacije o urbanom vrtlarenju (s naglaskom na nezaposlene mlade), promoviranja vrtlarenja kao terapije za tijelo i dušu, inspiriranja sudionika na pokretanje vlastitih urbanih vrtova, organiziranja kvalitetnog slobodnog vremena uz druženje i zabavno-rekreativne aktivnosti na otvorenom. Organiziranjem javnog događanja otvaranja zelene terase informirali smo širu populaciju o urbanom vrtlarenju, zaštiti okoliša i održivom razvoju. Projekt je financirao Grad Zagreb.

Transformacijska komunikacija, 2016.

Projekt koji je financirao Grad Zagreb sastojao se od radionica za učenike sedmih i osmih razreda u Osnovnoj školi Dobriše Cesarića. Teme koje su se doticale su prevencija vršnjačkog nasilja, upravljanje konfliktima, odnosi s roditeljima i učiteljima, komunikacija s vršnjacima i sl.

EVS NGO skill LAB, 2016.

Dugoročni projekt Europske volonterske službe u kojem su sudjelovale Sara iz Portugala i Patrycja iz Poljske. Volonterke su tijekom svoje 10-mjesečne odnosno cjelogodišnje službe sudjelovale u radu Udruge, stječući kompetencije neophodne u radu u neprofitnom sektoru. Projekt u sklopu programa Erasmus+ financirala je Agencija za mobilnost i programe Europske unije.

ATOL: Advanced Training of Leadership, 2015.

Mobilnost osoba koje rade s mladima koja je okupila 33 sudionika iz Hrvatske, Velike Britanije, Moldavije, Albanije, Slovačke, Slovenije, Ukrajine, Srbije, Nizozemske i Rumunjske. Cilj šestodnevnog treninga bio je promoviranje koncepta uslužnog vodstva koje se temelji na pretpostavci da vođu odlikuju poniznost i poštovanje prema drugima. Projekt je održan u okviru programa Erasmus+, a financirala ga je Agencija za mobilnost i programe Europske unije.

(Dis)connected in Nature, 2015.

U predivnom i opuštajućem ambijentu rijeke Mrežnice, bez modernih udobnosti poput struje, tople vode i Interneta okupili smo 49 sudionika iz Hrvatske, Srbije, Makedonije, Rumunjske, Albanije, Mađarske, Azerbejdžana i Ukrajine. Tijekom 7 dana boravka na kampu imali su priliku povezati se sa sobom, drugima i prirodom, usvojiti zdrave navike, izgraditi svoje samopouzdanje, steći vještine neverbalne komunikacije i sl. Razmjena mladih održala se u sklopu programa Erasmus+, a financirala ju je Agencija za mobilnost i programe Europske unije.

EVS Greening Urban Environment, 2015.

Desetero volontera iz pet europskih zemalja (Nijole iz Litve, Ivana, Nenad i Nikola iz Srbije, Guida, Sara, Ayra i Rui iz Portugala, Ericka iz Španjolske i Ruxanda iz Moldove) u sklopu kratkoročnog projekta Europske volonterske službe boravilo je dva mjeseca u Zagrebu kako bi zazelenili gradski krajolik – pomogli u osnivanju vrta na terasi u našem novom uredu u centru Zagreba, popularizirali urbano vrtlarenje u trima osnovnim školama te obogatili aktivnosti Kluba za mlade TOĆ.

Edukacija edukatora, 2015.

U Osnovnoj školi Dobriše Cesarića na zagrebačkom Borongaju proveli smo edukaciju djelatnika prilikom pokretanja projekta Oaza za djecu u toj školi. Radionice su pokrivale široki spektar tema – praktična edukacija o urbanom vrtlarenju, osnivanje školskog vrta, motiviranje drugih nastavnika i djelatnika za uključivanje u radove u vrtu, važnost uključivanja roditelja i lokalne zajednice te mogući izazovi u radu u školskom vrtu. Projekt je financirao Grad Zagreb.

Energetski poslovi, 2015.

Projekt je financirao Gradski ured za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj. Desetero studenata i studentica različitih struka imalo je priliku sudjelovati u interdisciplinarnim radionicama, predavanjima i stručnim posjetama na teme praktične primjene mjera energetske efikasnosti.

EVS Youth Corner for Change Agents, 2015.

Dugoročan projekt Europske volonterske službe na kojem smo ugostili troje volontera – Ruxandu iz Moldove, Henriette iz Njemačke i Nenada iz Srbije. Volonteri su poticali pozitivne promjene u lokalnoj zajednici organizirajući razne aktivnosti u Klubu za mlade TOĆ i pomažući u svakodnevnim poslovima Udruge. Projekt je financirala Agencija za mobilnost i programe Europske unije u sklopu programa Erasmus+.

Zeleni poslovi, 2014.

U suradnji s djelatnicima Tehničke škole Ruđer Bošković odlučili smo potaknuti srednjoškolce na razvijanje vlastitih poduzetničkih ideja. Edukacijom o osnovama poduzetništva, osobnom razvoju, obnovljivim izvorima energije i energetskoj efikasnosti povećale su se poduzetničke i tehničke kompetencije učenika, a samostalnim radom razvijene su kreativne ideje proizvoda koji poštuju principe održivog razvoja. Projekt je financirao Grad Zagreb.

Sustainaware, 2014.

Projekt u kojem je Udruga sudjelovala kao partner uz 8 organizacija iz cijeloga svijeta: Argentine, SAD-a, Nigerije, Indije, Slovenije, Mađarske i Lihtenštajna ciljao je na podizanje svijesti o važnosti održivog razvoja, poticanje mladih da razvijaju svoje znanje o okolišu, društvenom poduzetništvu i zelenoj ekonomiji. U sklopu projekta, koji je financirao program Mladi na djelu, u Zagrebu je održano javno događanje Dani održivog razvoja za mlade. 

Ipak mogu, 2014.

Cilj je projekta osnaživanje pojedinaca koji će postati primjer da svatko može nadići svoje strahove i preuzeti odgovornost za vlastiti život. Mladi od 18 do 30 godina sudjelovali su u radionicama, treninzima i individualnom mentorstvu kako bi stekli vještine koje će ih učiniti kompetitivnijim na tržištu rada i probuditi njihov potencijal vođeInovativan pristup projekta manifestirao se u poticanju osobnog rasta i razvijanu kvaliteta sudionika. Projekt je financiran pomoću programa Mladi na djelu.