122051607 800615154021012 9169893355179610425 o

Sve počinje u probavi (kroz znanja ayurvede i nutricionizma)

Prema ayurvedi probava je početak zdravlja i bolesti u organizmu. Zdrava probava znači da tijelo moze primiti nutrijente iz hrane i osloboditi se otpada koji nastaje u tom procesu. Ayurveda probavu ili probavnu vatru proširuje sa probavnog sustava na sva tkiva i stanice, nazivajuci je agni. Jak agni znači zdravlje probave ali i unutarnjih organa, dok slab agni je preduvijet za stvaranje toksina (ame) koja se nakuplja u tkivima i radi zdravstvene poremećaje poput problema sa štitnjacom, reproduktivnim sustavom, bolesti zglobova, alergije, bolesti kože, itd. Kroz predavanje približiti će nam i kroz svoj rad i iskustvo u lijecenju.

Irena Švenda, magistra je nutricionizma, te savjetnica ayurvedske medicine i fitoterapeut, te voditelj yoge. Vodi Adhara centar za nutricionizam i ayurvedu u Zagrebu (www.adhara.hr) gdje radi konzultacije, izrađuje programe prehrane i jelovnike kod raznih zdravstvenih problema, u liječenju, ali i za trudnice, djecu, sportaše. U sklopu svog rada vodi edukacije iz nutricionizma i ayurvede, te radionice kuhanja, te kao tim vode panchakatma terapije i yogu. Irena je majka svoje trogodisnje djevojcice, a slobodno vrijeme provodi sa obitelji, vrlo cesto planinareći. Kroz predavanje približiti će nam kroz svoj rad i iskustvo u liječenju.

MJESTO: OAZA Joyful Place (Radićeva 9, prolaz kroz restoran)

VRIJEME: 28.10.2020. u 19:00

PREDAVAČICA: mr.sc. Irena Švenda

CIJENA: besplatno

Osiguran je razmak izmađu posjetitelja.
Dezinficijensi su dostupni na ulazu edukacijske dvorane.

Broj mjesta za ovo besplatno predavanje je ograničeno, a prijaviti se možete ovdje:

Povežite se s nama putem Društvenih mreža i budite dio naše zajednice!

OAZA (Održiva alternativa zajednici) organizira razna besplatna događanja u edukacijskoj dvorani OAZA Joyful Place. 
Teme predavanja i radionica su zdravlje, zdrava prehrana, zdravi način života, radionice kuhanja, veganska i plant-based hrana.