Sva događanja, predavanja i radionice možete pratiti i u našoj Facebook grupi: OAZA Edukacije
Najava predavanja:
Hrana i stres
Dinamika suvremenog življenja stavlja nas u situaciju da o jelu ne mislimo i da hranu uzmemo tek usput. Uz iscrpljivanje organizma, postajemo podložni stresu, a ako duže vrijeme na isti način postupamo ozbiljno slabimo svoj imunitet. Stres jako brzo može dovesti do alarmantnog stanja organizma i ugroziti zdravlje uz što i dodatno dolazi do problema u komunikaciji s okolinom.
Na predavanju će biti riječi:
– kako prepoznati stanje snažnog stresa
– koje navike promijeniti
– koju hranu birati
– koje namirnice daju stabilnost
– zašto konzumirati namirnice niskog glikemijskog indeksa
– kako skuhati „dobro“ jelo za naše stanje te kako jesti skuhano jelo
– kako prepoznati stanje snažnog stresa
– koje navike promijeniti
– koju hranu birati
– koje namirnice daju stabilnost
– zašto konzumirati namirnice niskog glikemijskog indeksa
– kako skuhati „dobro“ jelo za naše stanje te kako jesti skuhano jelo
Tončika Cukrov je svoje zanimanje za zdrave stilove života i prirodnu prehranu započela početkom 80-ih, a prva znanja makrobiotike stekla je kod Jadranke Boban Pejić te drugih svjetski renomiranih stručnjaka za to područje. U Makronovi, ustanovi za obrazovanje odraslih na području održivih životnih stilova djeluje kao učiteljica kuhanja. U izdanju Planetopije objavljene su četiri njene kuharice: Klice, Wok, Zimnica i Za posao.
U slobodno vrijeme proučava različite kulture i njihovu baštinu. Profesionalno obavlja kustoske poslove.
Više o predavanju
O predavačici
Više o predavanju
Dinamika suvremenog življenja stavlja nas u situaciju da o jelu ne mislimo i da hranu uzmemo tek usput. Uz iscrpljivanje organizma, postajemo podložni stresu, a ako duže vrijeme na isti način postupamo ozbiljno slabimo svoj imunitet. Stres jako brzo može dovesti do alarmantnog stanja organizma i ugroziti zdravlje uz što i dodatno dolazi do problema u komunikaciji s okolinom.
Na predavanju će biti riječi:
– kako prepoznati stanje snažnog stresa
– koje navike promijeniti
– koju hranu birati
– koje namirnice daju stabilnost
– zašto konzumirati namirnice niskog glikemijskog indeksa
– kako skuhati „dobro“ jelo za naše stanje te kako jesti skuhano jelo.
– kako prepoznati stanje snažnog stresa
– koje navike promijeniti
– koju hranu birati
– koje namirnice daju stabilnost
– zašto konzumirati namirnice niskog glikemijskog indeksa
– kako skuhati „dobro“ jelo za naše stanje te kako jesti skuhano jelo.
O predavačici
Tončika Cukrov je svoje zanimanje za zdrave stilove života i prirodnu prehranu započela početkom 80-ih, a prva znanja makrobiotike stekla je kod Jadranke Boban Pejić te drugih svjetski renomiranih stručnjaka za to područje. U Makronovi, ustanovi za obrazovanje odraslih na području održivih životnih stilova djeluje kao učiteljica kuhanja. U izdanju Planetopije objavljene su četiri njene kuharice: Klice, Wok, Zimnica i Za posao.
U slobodno vrijeme proučava različite kulture i njihovu baštinu. Profesionalno obavlja kustoske poslove.
MJESTO: OAZA Joyful Place (Radićeva 9, prolaz kroz restoran)
VRIJEME: ODGOĐENO je predavanje
PREDAVAČICA: Tončika Cukrov
CIJENA: besplatno
Osiguran je razmak izmađu posjetitelja.
Dezinficijensi su dostupni na ulazu edukacijske dvorane.
Broj mjesta za ovo besplatno predavanje je ograničeno, a prijaviti se možete ovdje:
Povežite se s nama putem Društvenih mreža i budite dio naše zajednice!