Projekti

7
Oct 2014
Posted By: In: , 0 Comments

Današnje društvo nudi mladima raznolike načine na koje mogu iskoristiti svoje slobodno vrijeme, ali kada vidimo koje učinke to ima na mlade osobe, zaključujemo da njihovo slobodno vrijeme ipak nije na najbolji način i konstruktivno iskorišteno.

Iako imaju puno „prijatelja“, mladi se sve više povlače u osamu, a većinu komunikacije s vanjskim svijetom obavljaju on-line.

Užurbanim načinom života i konstantnim natjecanjem za radno mjesto imaju sve više obaveza i stresa s raznih strana te su u nemogućnosti zaustaviti se na trenutak i preispitati u kojem smjeru ih život vodi i što bi stvarno željeli postići u životu.

flayer-1

 

Zato smo pokrenuli „TOĆ“ koji je osmišljen kao transformacijsko edukativno utočište koje će mladima ponuditi mogućnost da iskoriste svoje slobodno vrijeme te da se pripreme za budućnost, razmisle u kojem smjeru idu i kako stil života koji odabiru utječe na njih. Želimo pomoći mladim osobama da upoznaju sebe i otkriju svoje potencijale kako bi mogli pronaći dobar posao u skladu sa svojom prirodom te da angažiraju svoje sposobnosti u raznolike aktivnosti i projekte za održivi razvoj društva.

TOĆ pruža raznolike interesantne sadržaje, između ostalog, radionice osobnog razvoja, filozofske diskusije, radionice zdravog kuhanja, itd. te se oblikuje sukladno željama i potrebama članova.

Više o programu djelovanju TOĆ-a možete pronači na Facebook stranicama :

https://www.facebook.com/klubzamladetoc/

Klub je za sada smješten u prostorijama naše Udruge na adresi Petrićeva 5,  pored Trga Bana Jelačića, gdje odjednom može primiti 20 do 50 mladih osoba. Ovaj projekt je bio ostvaren pod pokroviteljstvom Ministarstva socijalne politike i mladih u 2014g, a sada se odvija uz pomoć Grada Zagreba te uz veliku pomoć članova i volontera udruge O.A.ZA.

 

Naziv projekta: „TOĆ – Transformacijsko obrazovni ćošak“

Izvoditelj projekta: O.A.ZA.: Održiva Alternativa Zajednici

Suradnici: Grad Zagreb

Izvoditelj projekta: Filip Brničević

Comments

comments

Comments are closed.

newsletter volontiraj doniraj

Facebook