Filip

filip-2Predsjednik O.A.ZA.-e,  rođen u Splitu. Studij FER-a završio je u Splitu i Zagrebu. Tijekom studiranja, istaknuo se kao buntovni i aktivistički usmjeren član studenskog zbora gdje se borio za prava studenata. U želji da promijeni svijet, shvatio je da to nemoguća misija te je odlučio promijeniti sebe.

Od 2007. volontira u različitim nevladinim organizacijama, te je organizirao desetke događanja i projekte za mlade. Sudjelovao je u programu Erasmus za mlade poduzetnike koji je napravio eko-selo sa 150 stanovnika.

Radio je na projektu Energetske zadruge u UNDP-u, vodio Sustainaware projekt s osam svjetskih organizacija te je Nacionalni kordinator European Environment and Health Youth Coalition koju je pokrenula Svjetska zdravstvena organizacija.

Osim što u udruzi koordinira apsolutno svim, ipak je službeno na čelu odjela Obnovljivi izvori energije i energetske učinkovitosti.

U mladosti se aktivno bavio s nekoliko sportova. Po prirodi je plemenita, istinoljubiva, ponizna osoba i prijatelj velika srca s ponekad dozom tvrdoglavosti.

Facebook

We Use TeamLab Online Office